söndag 2 augusti 2009

Göteborgshelg

Nu är vi hemma från Göteborg, det har varit en trevlig helg! Vi inledde resan i fredags morse kl 07.00 med att åka till Ullared och handla lite på Ge-Kås. Maken var ju lite nyfiken på "det där Ullared", så nu vet han garanterat vad det är, ha ha... Han såg lite halvchockad ut emellanåt därinne.

Efter Ullared åkte vi till Mölndal, som ligger strax innan Göteborg. Där låg nämligen vårt hotell, det var jättefint och fräscht. Vi var vrålhungriga så vi gick nästan direkt till den lokala thai-restaurangen och käkade. Efter det drack vi lite vin och kollade TV på hotellrummet och bara slappade.

På lördagen var vi inne i Göteborg och tittade i affärer och åt sushi till lunch. Det var enormt stora bitar, ungefär dubbelt så mycket ris som man är van vid att det brukar vara. Men gott var det. Efter det åkte vi till familjen Sharp - min systerdotter med man och lilla Theodore 4 månader. Det var kul att träffas igen och pojken är ju så söt så det inte är sant. Vi fick en jättegod hembakad citronpaj med vispgrädde och kolasås, så himla gott var det!

Kvällen bestod av middag på stan, sen U2 och det var en grym konsert med ett mycket imponerande scenbygge och alla dessa visuella effekter. Svårt att beskriva, det måste upplevas! Det var fruktansvärt mycket folk, närmare 60.000 pers och sen när alla skulle hem.... urrrk, vilka folkmassor! Det tog ett bra tag att ta sig till Korsvägen, där vår spårvagn gick till Mölndal. Vi var tillbaka på hotellet kl 01.30. Stöp i säng nästan direkt, var såååå trötta.

Sov till 09.00 idag, åt den goda hotellfrukosten och sen brände vi hem till Stockholm på 5 tim inkl. lunch. Ja, vi körde inte helt lagligt misstänker jag....
Det var den helgen det - imorgon börjar jag jobba. Känns helt overkligt!

Här kommer lite bilder från helgen.


Hej, hej Göteborg!


Så här glada blev Karl-Graham och Therese när vi kom på besök ;-)


Och så här glad var lille Theo


Nu har Johnny sagt att han vill ha en till....(närå.....)


Här sitter man ju bra!


Grande finale på helgen - U2. Den här bilden tog jag med min mobilkamera innan bandet klev på scenen.

Inga kommentarer: