måndag 5 november 2007

Nä, nu får det räcka....

Dagen fortsätter ju bra.....var på biblioteket med ungarna och även in på Konsum och köpte ägg och sötmandel. Väl hemma när jag böjer mig ner i hallen för att hjälpa sonen av med kängorna upptäcker jag en konstigt lukt....hundskit! F-n...Vem har trampat i hundskit...? Kan inte vara sonen eftersom han satt i vagnen hela tiden. Det är jag!! Åhhhh....jag blir så less. Båda skorna dessutom! Jag gör INTE rent skorna från hundskiten, jag slängde dem i soptunnan , så blev jag av med det problemet (de var ändå gamla och fula).

När jag kommer in från "soptunnepromenaden" står sonen längre in i hallen med ett konstigt uttryck i ansiktet. Jag ser små gula fläckar på golvet, från hallen in i köket. Ser några gula fläckar på hans tröja också. Min första tanke var "Har han kräkts?" Men nej, det hade han inte. -"Titta, äggen!", säger dottern och pekar in mot köket. Yiiihaaa..... ALLA 12 ekologiska dyra ägg låg på köksgolvet i en enda jätteomelettsmet. Han skulle naturligtvis vara hjälpsam och ställa in äggen åt mig på bänken i köket. Det kan man ju inte bli arg på....
Ser nu också att sonens byxor är helt nersmetade med ägg och även på sidan av tröjan...av med alla kläder....

Lite jobbigt att sen torka upp äggröran, 20 meter hushållspapper är ingen underdrift....det var bara som ett enda stort slime-slem....vare sig disktrasa eller hushållspapper hade nån "uppsugningsförmåga flera gånger sin vikt" i detta fall....Fick dessutom torka hallmattan från hundskitavtryck....tyvärr kan jag ju inte slänga den i soporna som jag gjorde med skorna. Men trasan slängde jag!

Ok, när det äntligen var upptorkat och jag moppat golvet (och skrubbat fogarna på klinkergolvet i hallen) kunde jag pusta ut....eller nej, det kunde jag inte för då kom en ny bajsdoft. Sonen hade gjort i blöjan.....bara att ta itu med det med.

Nu längtar jag till jobbet!!!! Ta mig härifrån!

p.s Lagade middag. Gräddsåsen skar sig, haloumi-osten blev lite "för stekt" och potatisen kokade sönder. Men det var väl inget....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahaha den var kanonrolig....

Thepas sa...

Hahaha. Din stackare! Skönt att fler kan ha kaos i vardagen...