fredag 19 oktober 2007

Konferensen.

Har varit på konferens tis-ons på en liten skärgårdsö som heter Fejan. Välbekant för mig då min mans släktingar har fritidshus där.
Första dagens konferens efter lunch började bra för en av mina kollegor. M och P fick för sig att springa ikapp till en annan byggnad när vi hade fikapaus. Halt gräs och sluttande grusgång var underlaget som de sprang på…M gjorde en praktvurpa på gruset, såg riktigt otäckt ut faktiskt. Hon skrapade upp handflatan (värst), fingrarna, armbågen, knän, höft och lite på näsan och pannan. Hon gjorde en dykning ner i gruset kan man säga. Ingen alkohol inblandad!

På natten hade vi Iron Maiden-konsert inne i P och L’s rum med 5-6 konsertbesökare. Konserten visades på DVD i P’s bärbara dator. Synd att jag inte tog nån bild från ”konserten”, skulle varit kul att lägga upp här.

Imorse när M kom till jobbet berättade hon att hon varit på akuten igår (torsdag) då hon börjat må dåligt. Feber, frossa, märken på armen etc. Det visade sig att hon fått blodförgiftning av det där skrubbsåret på handflatan (som var rejält stort och ”köttigt”).
Antibiotika med andra ord. Tänk att man kan åka på konferens med jobbet och få blodförgiftning! Det var faktiskt på arbetstid så det är ju en arbetsskada också.
Stackars M.

Inga kommentarer: